Skip to content

Fransar & Bryn

Priser

 • Frans & brynfärgning ink. plock30 min
  415 kr
 • Fransfärgning 30 min
  300 kr
 • Form & färg av bryn15 min
  285 kr
 • Fransfärg & form av bryn15 min
  365 kr
 • Form av bryn15 min
  190 kr
 • Brow Lift50 min
  695 kr
 • LashLift 
  695 kr
Fransar & Bryn
Om Brow Lift

Brow lift är en brynbehandling, där man stylar och formar om brynet med hjälp av permanentvätskor, framtagna för browlift.

I behandlingen färgar man brynen samt formar dom. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor.

Om Lashlift

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar!

Resultaten är fantastiska!

LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Hur går det till?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift.

Att tänka på efter…

Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hållbarhet

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Fransar & Bryn