Ansiktsbehandlingar

Priser

 • C Vitamin Glow treatment 50 min
  895 kr
  En kraftigt uppstramande, anti-åldrande behandling rik på ekologiskt C-vitamin och antioxidanter.
  C-vitamin boostar och förbättrar regenerationen av collagen och elastin. Huden blir synbart uppstramad, porer minskas och huden får fräscht och föryngrat utseende med mycket lyster.
  Passar alla hudtyper.
 • Nimue SRC – Specialbehandling för acnehud – 50 min
  995 kr
  SRC Specialbehandling för acnehud. Detta är en behandling som rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion. Passar dig med acne och fet hud med förstorade/tilltäppta porer.
 • Rosacea behandling  50 min
  1295
  kr
  En behandling för dig med rosacea, ytliga kärl eller är känslig i huden. I behandlingen jobbar vi med IPL, specifika TDS serum och masker som ska jobba antiinflammatoriskt samt lugnande och återfuktande.
 • Klassisk ansiktsbehandling60 min
  695 kr
  En återfuktande ansiktsbehandling med portömning där vi jobbar efter kundens behov.
 • Herr behandling50 min
  695 kr
  En återfuktande ansiktsbehandling med portömning där vi jobbar efter kundens behov.
dren
 • Casmara 24K Gold treatment – 60 min
  1395 kr
  Professionell stärkande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algea Peel-off Gold mask 2080. Högteknologisk ansiktsmask med 24K guld som ger näring, återupplivar och stramar åt huden. Injektion av vitaminer och mineraler. De väsentliga spårämnena som huden behöver för att återställa balansen som förlorats under tidens gång.
 • Casmara infinity treatment – 60 min
  1095 kr
  Infinity Profesionell behandling som är ultraföryngrande. Ett nytt och revolutionerande koncept av intelligent kosmetiska som omvänder tecken på åldrande på ett holistiskt sätt med extraordinära resultat. 
 • Casmara Q10 intensive anti-age treatment – 60 min
  1095 kr
  Casmara Research Center syftar till att vända de tre nyckelprocesserna som ansvarar för avancerat hud åldrande med Q10 RESCUE. Denna mycket
  energigivande, ombalanserande och närande reparativa chockbehandling är formulerad med senaste generationens aktiva ingredienser och tekniker, inklusive SMART Q10 GPS-teknik, hormon- och β-endorfinprekursorer och radiofrekvensinspirerade aktiva ingredienser som lovar extraordinär hudföryngring.

  En exklusiv och nödvändig kompletterande behandling som ger absolut återhämtning genom att vända tecken på avancerat åldrande, eliminera den känslan av obehag och intensivt föryngra mycket mogen hud

 • Casmara ocean miracle treatment 60 min
  1095 kr
  En stärkande, återfuktande behandling. Perfekt för dig som är väldigt torr och fuktfattig, vill stärka hudbarriären och jobba hudföryngrande samtidigt.
  Personaliserad professionell stärkande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algea Peel-off joniserbar Ocean Miracle Mask 3010. Högteknologisk ansiktsmask med Wakame Alger med ultrastärkande verkan.
 • Casmara purifying treatment 60 min
  995 kr
  Purifying är en exklusiv renande och syresättande skönhetsplan som revolutionerar vanligt protokoll inom ansiktshygien med Cosmetic Drone Technology och rent syre.

  Purifying Treatment är så mycket mer än en rengöring; det är en revolutionerande och unik behandling som renar huden på alla nivåer, utan att behöva kompletterande produkter.

  Externt eliminerar den lagret av ytliga föroreningar och det underlättar borttagandet av pormaskar. Internt avgiftar den cellerna samt syresätter dem och tillför energi vilket förlänger cellernas liv och får dem att fungera till 100%.

 • Thermal Detox Peel30 min
  695 kr
  En behandling för dig som vill ha allt men inte har tid. En rik kolbaserad multifunktionell peel som omedelbart levererar: Fukt, Lyster, Minskar fina linjer och rynkor, Avlägsnar orenheter och överskott av talg.
  Har en porsammandragande effekt, syresätter huden, ger en jämn hudton och passar alla hudtyper.
 • Casmara Eye perfektion Treatment – 50 min
  849 kr
  Eye Perfektion är en avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som är noggrant utformad för att behandla ögonkonturen. Behandlar alla synbara ålderstecken som, påsar, mörka ringar och periorbitala rynkor (kråkfötter och rynkor).

  En revolutionerande behandling med hög effektivitet och icke-irriterande som sammanfogar naturliga ingredienser och banbrytande teknik för att föryngra utseendet och försköna det från första sessionen.

  Den kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egenutvecklad teknik inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen.

  En exklusiv formel som ger vård och unika sensationer; eftersom en Eye Perfection session inte bara är en intensiv session för föryngrad skönhet, utan också ger avkoppling och välbefinnande som fördjupas i en äkta holistisk upplevelse.

 • Hudterapeutens val – 60 min
  1295 kr
  Osäker på vilken behandling du ska boka? Då passar denna perfekt. Vi gör en rengöring, hudanalys och därefter bestämmer vi vilken behandling som passar just din hud. 
 • Nimue Smart Resurfacerkemisk peel 50 min
  1095 kr
  Nimue SRC Specialbehandling som rekommenderas för en miljöbelastad hud och för dig som vill jobba hudföryngrande. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.
 • Nimue SRC – Specialbehandling för pigmenterad hud 50 min
  995 kr
  Nimues SRC är en special behandling för pigmenterad hud och för någon som vill ha jämnare hudton och lyster. Behandlingen är en progressiv peeling behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.
 • Nimue AHA behandling30 min
  695 kr
  En behandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm.